Проекти

Инициативата „Голямото Великденско боядисване на яйца“ на Фондация „От нас зависи“ ще се проведе за втора година

На 4 май деца от различни националности и техните семейства ще боядисат заедно Великденски яйца

◊ ПОКАНА

Инициативата „Голямото Великденско боядисване на яйца“ на Фондация „От нас зависи“ ще се проведе за втора година

На 04 май (събота) от 10:00 до 14:00 ч. в Каньон парк в Младост 3 (до метростанция „Александър Малинов“) деца от различни националности и техните семейства ще боядисат заедно великденски яйца.

Събитието е със свободен достъп и всеки може да се включи. Точно както и предишната година екипът на фондация „От нас зависи“ е предвидил и работилници, музика, танци, спортни игри и много изненади. Организаторите са си поставили амбициозната цел да бъдат боядисани 1500 яйца, които деца и възрастни да занесат в домовете си.

Фондация „От нас зависи“ е основана с мисия да бъде движеща сила в създаването на по-справедливо, равноправно и устойчиво бъдеще за всички. Фондацията развива дейности, насърчаващи доброволчеството на локално ниво и сред младежите.

Екипът ръководи Хуманитарен център, намиращ се в Младост 4, чрез който се подпомагат семейства в уязвима ситуация. През април 2024 започна и най-новият ѝ проект „Дай 5!“, който включва младежи от десет училищни паралелки в директното решаване на социални проблеми в каузи на различни неправителствени организации.

Екипът на фондация „От нас зависи“ се стреми да вдъхновява и мобилизира хора да предприемат значими стъпки към положително социално въздействие.

Инициативата „Голямото великденско боядисване на яйца“ е сред дейностите, които екипът на Фондацията планира да превърне в ежегодни и чрез които ще направи опит да разшири приемствеността, създаването на общности, интеграцията, но и да привлече все повече обществено внимание върху доброволчеството у нас.

Инициативата се реализира в сътрудничество със Столична община - район Младост.

Събитието е подкрепено от Devin.

 

За повече информация:

Мария Петрова Тончина
+359877131139
team@otnaszavisi.com

 

otnaszavisi.com

facebook /otnaszavisifoundation

Автор:
Организаторите
Публикация:
02.05.2024 г. 17:42
Етикети:
изненадидоброволчествотанцимузикаработилнициинициатива
спортни игри
Фондация „От нас зависи“
„Голямото Великденско боядисване на яйца“
Посетено:
170
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/39065-initsiativata-golyamoto-velikdensko-boyadisvane-na-yaytsa-na-fondatsiya-ot-nas-zavisi-shte-se-provede-za-vtora-godina